Workshops

De XYZ CARGO BIKE is een tweewielige , driewielige of vierwielige fiets voor het snel vervoeren van personen of goederen. XYZ CARGO BIKE maakt gebruik van een volledig nieuw stuur ontwerp, wat resulteert in een vlakke indeling van de hele laadruimte en betere rijeigenschappen. Geen onnodige framedelen beperken de mogelijkheid om grote stukken lading te vervoeren met een XYZ CARGO BIKE. In vergelijking met bakfietsen is XYZ CARGO BIKE lichter en slanker, en dus gemakkelijker te besturen.

Workshops

Als alternatief voor de aankoop van een van onze volledig geassembleerde XYZ CARGO-modellen bieden wij de mogelijkheid om uw eigen XYZ CARGO-fiets te bouwen in onze fabricage locaties. Ze vinden meestal plaats in onze werkplaats in Limburg ,nederland .Vindt hieronder vaste data voor de volgende workshops of vraag een nieuwe aan door ons te mailen. Tijdens de workshops leren we je hoe je je eigen XYZ CARGO kunt bouwen en deze kunt aanpassen aan jouw behoeften. We zorgen voor alle benodigde materialen en kennis, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw resulterende XYZ CARGO van topkwaliteit, langdurig en leuk zal zijn. De kosten voor het bouwen van uw eigen XYZ CARGO tijdens de workshop zijn gelijk aan de verkoopprijzen van onze kant-en-klare XYZ CARGO fietsen: XYZ CARGO TRIKE: 1750 euro en XYZ CARGO-BIKE: 1750 euro Schrijf je in voor een van de workshops: mail naar  info@xyzcargo.nl

Op dit moment staan er geen workshops gepland bij genoeg inschrijvingen zullen deze doorgaan op een mooie locatie in het heuvelland.

Harold Vreuls

Project Architect

Greet Vreuls

Supply chain management